Hvad er EFT Parterapi?

Når du besøger mig her på siden, er det nok fordi du oplever nogle ting i dit parforhold, som du rigtig gerne ville have var anderledes. At søge hjælp til at løse sine udfordringer er det første skridt på vejen til at få det bedre, så det er godt du er her! 
Rigtig mange par kæmper med udfordringer i deres parforhold. Måske kan du nikke genkendende til noget af følgende?
 – Taler I forbi hinanden? 

– Har I mistet nærheden? 

– Bliver I ved med at have de samme diskussioner? 

– Har I mistet sex-lysten eller er den blevet forskellig? 

– Er I blevet mere frustrerede på hinanden?

Hvis I også kæmper med nogle af disse ting, så skal du vide, at det absolut er noget, der kan gøres noget ved. Og en af de metoder, der kan hjælpe på disse udfordringer hedder EFT-parterapi.”

EFT parterapi er en nænsom og anerkendende metode til at arbejde med relationen mellem mennesker. Metoden er ret ny i Danmark, men udviklet for over 30 år siden i Canada.

I EFT-parterapi tager vi udgangspunkt i, at de, der kan løse jeres problemer bedst er jer to. Men der er noget, der hindrer jer i det. Noget, der stopper den samtale, der kan føre frem til en god løsning på jeres problem. Det er dette “noget”, vi arbejder med i parterapien.

Her kan du se en video, hvor EFT-træner Jette Simon fortæller om EFT: Se nu

Hvilke problemer kan EFT parterapi hjælpe på?

I EFT’en arbejder vi med det, der hindrer jer i selv at løse jeres problem. Parterapien hjælper jer med at møde problemer som et team. Et trygt par, der kan stille sig skulder ved skulder over for deres vanskeligheder kan næsten klare alt.

Jeg har blandt andet gode erfaringer med: Uvenskab, gledet fra hinanden, utroskab, problemer for modne mennesker, der har mødt hinanden på dating, skænderier, manglende eller forskellig sex-lyst, store svigt, sammenbragte familier, par med sygdom eller andre belastninger og meget andet.

I EFT parterapi er der ingen helte og skurke. Ingen skal lave sig om. Hos os arbejder vi ikke så meget med sagen, men med de forhold, der gør, at I to ikke kan løse det selv.

Hvad får vi ud af at gå i parterapi?

Målet med EFT parterapi er at arbejde med at styrke jeres relation til hinanden, dvs. skabe mere tryghed og kærlighed.  Gennem terapien støtter jeg jer i at ændre de negative mønstre, som I oplever at side fast i, og som er ødelæggende for parfoldet. Sammen skaber vi en mere tryg relation, hvor I bliver bedre i stand til at kommunikere med hinanden, forstå hinanden og acceptere forskelligheder.

Virker EFT parterapi?

EFT er den eneste form for parterapi, der bruger en velunderbygget teori om voksen-tilknytning som grundlag for forståelse og afhjælpning af parforholdsproblemer.

EFT’en er grundigt undersøgt og der er lavet mange forskellige studier. Generaliserbarheden af EFT på tværs af forskellige slags klienter og par, der står over for ekstraordinære vanskeligheder som depression og PTSD er undersøgt, og resultaterne er konsekvent positive. Forskning på nøglefaktorer, som for eksempel tilgivelse af svigt, er også gennemført med positive resultater. EFT-undersøgelser er generelt troværdige og offentliggøres i de bedst renommerede tidsskrifter.

EFT står for emotionsfokuseret parterapi

Metoden er udviklet af Sue Johnson og Les Greenberg i Canada for over 30 år siden og er grundigt bekræftet i mange studier og undersøgelser.

Metoden er godkendt af den amerikanske psykologforening som en virksom metode til parterapi.

I Danmark foregår uddannelsen på Center for Familie-udvikling i København med Jette Simon som underviser.

Læs mere her www.dkceft.dk

I efteråret 2020 viser DR2 en serie på 4 udsendelser, hvor Jette Simon laver parterapi med modige danskere, der stiller sig til rådighed, så I kan kigge med.

Se mere om parterapi hos mig: https://www.hannechristensen.com/parterapi/

En session med parterapi varer mellem en time og fem kvarter og koster 1275 kroner. Jeg giver studie og pensionistrabat.

Jeg har klinik i Varde og Ølgod.

Telefon 2349 7707 eller kontakt@parterapeuten.nu

Call Now Button