logo1

Jeg er parterapeut og psykoterapeut

Som parterapeut bygger jeg mit arbejde på, at jeg er sikker på, at der ikke er noget i vejen med den ene af jer – men det er det mønster, der er opstået i mellem jer, der skaber problemer i parforholdet. Der sker store ting, når I gør fælles front mod mønsteret og skaber en god, tryg tilknytning.

Den psykoterapi, jeg laver, bygger på såvel gammel forskning som helt moderne hjerneforskning, som viser, at vi alle har ubevidste kræfter, som spiller ind på vores måde at være i verden på. Disse kræfter er udviklet i vores tidlige relationer og de udspiller sig i vores liv her og nu. Det er således problemer i nutiden, som vi arbejder med.

Det er min faste overbevisning, at der altid er mulighed for forandring.

Se video HER

Mine metoder

Min metode er samtaleterapi. Jeg bruger klientcentreret terapi, jeg-styrkende terapi og elementer fra ISTDP (korttidsterapi) samt hypnoterapi og IFS (Internal Family Systems).

I parterapi bruger jeg EFT (emotions-fokuseret terapi) og hypnoterapi samt IFS.

Medlemskaber

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening – det er din garanti for,  at min uddannelse er godkendt og at jeg holder foreningens etiske regler.

Jeg er medlem af Dansk psykoterapeutforenings kursusudvalg i Sydjylland.

Jeg er medlem af studierådet ved Uddannelsescenter for Psykoterapi og Selvudvikling.

Desuden er jeg medlem af såvel den danske som den canadiske EFT-sammenslutning.

Mine aktiviteter

Jeg har egen praksis i Ølgod og i Varde, hvor jeg laver individuel terapi og parterapi.

Jeg underviser på UC SYD.

Jeg er fast underviser på Uddannelsescenter for Psykoterapi og selvudviklings psykoterapeutuddannelse.

Jeg superviserer på Shelter Forsorgshjem i Åbenrå og hos Samstyrken i Ølgod og Varde

Jeg laver kurser og temadage for arbejdspladser.

Min baggrund

Jeg har taget en 4-årig psykoterapeutuddannelse hos Uddannelsescenter for Psykoterapi og Selv-udvikling. Læs mere om uddannelsen HER
Jeg har tidligere gået i ISTDP supervisionsgruppe under Dansk Davanloo Institut. Læs om instituttet HER

Jeg har taget en efteruddannelse inden for parterapi – EFT, der står for emotionsfokuseret terapi. Det kan du læse om HER

Desuden har jeg en hypnoterapeut-uddannelse fra Jannie Kildested, Center for hypnoterapi. Det kan du læse om HER

Jeg er uddannet folkeskolelærer, men har altid arbejdet inden for det pædagogiske fagområde. Min erhvervserfaring stammer fra arbejde med børn og unge samt voksne med sindslidelser. Jeg er uddannet fitness-coach og har haft frivilligt arbejde i et fitness-center. Jeg har været frivillig på et krisecenter.

Du er velkommen til at kontakte mig for nærmere oplysninger; ring og få en snak eller skriv til mig HER

.DPF_Logo_Kort_F1

Call Now Button