Parforholdets pasning og pleje

Hvis du gerne vil passe på din bil, så vasker du den og nusser lidt om den. Du holder serviceaftalerne og får ordnet de småting, der er. Hvis motoren giver en mislyd eller en orange lampe lyser, så må du lige en tur omkring værkstedet ved lejlighed.  Hvis der er en rød lampe, der lyser, så kan du ikke fortsætte – så er det værksted NU!

Hvis du vil passe på dit parforhold, så gælder de samme gode råd. Hold øje med det, pas på det, sørg for at nusse om det. Hvis der er mislyde eller orange lamper, der lyser, så er det en god ide at gå til kærlighedsworkshop, hvor man både lærer lidt om kærlighed og øver sig i samtaler, der fremmer kærligheden.  Hvis der er røde lamper, der lyser, så er det på høje tid at søge hjælp. Her rækker det ikke med en workshop – der skal parterapi til.

Her i Vestjylland og sikkert også i andre dele af landet er det svært at indrømme, at man har brug for hjælp, når det gælder noget så privat som parforholdet. Skilsmissetallene fortæller historien om, at kærlighed ikke bare er noget, der varer ved. Det kræver engagement og indsats. Og ingen af os har lært hvordan. Derfor går mange par også ulykkelige og utilfredse rundt – det er hjerteskærende og smertefuldt at have mistet den kærlige forbindelse.

Jeg kan hjælpe jer med at finde sammen igen.

Facebooktwitterlinkedinby feather
Call Now Button